Aanbod

Voor iedereen op maat Bij Duncan’s Training Center bieden we een breed scala aan lessen en trainingen. Zo kan iedereen een programma samenstellen dat voor hem of haar optimaal is. Naast de diversiteit aan lessen is er ook gerichte aandacht voor de ontwikkeling van het individu, iedere les of training is zo ingedeeld dat iedereen op zijn eigen niveau kan leren en trainen.

 
CrossFit

CrossFit

Met CrossFit bouw jij een fundament voor betere sportprestaties en een beter functioneren gedurende je dagelijkse leven. CrossFit is voor zowel beginners als gevorderde sporters uitermate geschikt om te beoefenen. Alle oefeningen zijn aan te passen aan het niveau van iedere deelnemer.

Lees meer

Martial Arts

Martial Arts

MMA ofwel Mixed Martial Arts is de meest complete vorm van vechtsport. De sport wordt interessant door de vele verschillende elementen uit alle denkbare vechtsporten. Hoofdcoach Marc Duncan heeft ruim 20 jaar ervaring in verschillende vechtsporten en kan jou naar een hoger niveau tillen. Daarnaast bieden wij ook Grappling, Braziliaans Jiu-Jitsu(BJJ) en Kickboksen aan.

Lees meer

Jeugd

Jeugd

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar bieden wij een uniek programma met waardevolle elementen uit de vechtsport en Crossfit wordt er o.a. geleerd om met respect voor en met elkaar te trainen. Zo staan we ook stil bij zelfverdediging en beheersing van emoties. Voor kinderen van 12 t/m 15 jaar is er Junior MMA. Bij Junior MMA geven we geen klappen tegen het hoofd, we leren dat controle en beheersing in elke situatie waardevoller zijn

Lees meer

Kickboksen + Stootzaktraining

Kickboksen + Stootzaktraining

Het kickboksen is bij DTC geschikt voor alle niveau’s. De focus ligt op techniek maar ook conditioneel kom je zeker aan je trekken. Een goede work-out voor de beginner en ruim voldoende uitdaging voor een gevorderde kickbokser.

Lees meer

Personal training

Personal training

De persoonlijke aandacht van de één op één sessies zorgt voor een explosieve vooruitgang!

Lees meer

Olympic Lifting + Powerlifting

Olympic Lifting + Powerlifting

Meerdere keren per week bieden wij Olympic Lifting en Powerlifting aan. Deze lessen zijn een mooie aanvulling op de CrossFit lessen. Leer de techniek beheersen en wordt sterker. Deze lessen worden gegeven door Nederlandse kampioenen in Olympic en Power Lifting.

Lees meer

Tarieven

Tarieven

Kies een abonnement wat het beste bij jou levensstijl past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 2 keer week trainen of voor een onbeperkt abonnement. Ook kun je voor een strippenkaart kiezen.

Lees meer