Ontdek “Little Ninja’s”

Een Unieke Training voor Kinderen van 6 tot 12 jaar oud

Bij DTC zijn we verheugd om Little Ninja’s weer te mogen her-introduceren! Dit innovatieve programma is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en biedt een unieke mix van vechtsport en fysieke training.

Vechtsporten voor jeugd in Utrecht

Wat is Little Ninja’s?

Little Ninja’s is veel meer dan alleen een martial-arts programma. Onze missie is namelijk om kinderen te inspireren, te begeleiden en te helpen bij het ontwikkelen van belangrijke levensvaardigheden, waaronder zelfvertrouwen, discipline, samenwerken en respect.

Wat Leren Kinderen?

In Little Ninja’s leren kinderen essentiële basisvaardigheden, waaronder:

  • Trappen en Stoten: Kinderen krijgen de kans om vechtsporttechnieken zoals trappen en stoten onder de knie te krijgen, waardoor ze zelfvertrouwen opbouwen en fysieke kracht ontwikkelen.
  • Valbreken: We leren kinderen veilig vallen en zichzelf beschermen, wat nuttige vaardigheden zijn voor zowel sport als het dagelijks leven.
  • Controle op de Grond: Kinderen leren hoe ze hun tegenstanders kunnen controleren en beheersen op de grond, terwijl ze respect en discipline ontwikkelen.
  • Zelfvertrouwen: Het aanleren van deze vaardigheden draagt bij aan het opbouwen van zelfvertrouwen en zelfrespect bij kinderen.

Wanneer en Waar?

De Little Ninja’s pilot start op 16 november en duurt tot 21 december. De sessies vinden plaats elke donderdag van 17:00 uur tot 18:00 uur. Dat zijn in totaal lessen voor maar €25!

Waarom Little Ninja’s?

Bij DTC zijn we vastbesloten om kinderen te helpen gedijen in een stimulerende en ondersteunende omgeving. Little Ninja’s past naadloos in onze missie om de jeugd van vandaag te helpen groeien tot de leiders van morgen.

Bekijk ons aanbod

Functional Fitness

Mixed Martial Arts

Kickboksen

Close
About