CrossFit

  • CrossFit Utrecht

Inmiddels is CrossFit uitgegroeid tot een wereldwijde sport die zichzelf continue verbeterd. Het idee achter CrossFit is om zich te specialiseren in het niet specialiseren… Er is aandacht over het hele spectrum van fitheid. Zowel kracht, conditie als behendigheid spelen een rol in de programmering van de CrossFit trainingen.

DTC is de eerste officiële CrossFit “box” in Utrecht. Vanaf het begin staan we stil bij techniek en hebben we aandacht voor het individu. Na de training is er altijd ruimte voor feedback en vragen. Het groepsgevoel is bij onze lessen erg groot. Dit vergroot het plezier in de sport enorm. Met CrossFit bouw jij een fundament voor betere sportprestaties en een beter functioneren gedurende je dagelijkse leven. Omdat routine de vijand is van ware fitheid, proberen we met CrossFit om zo divers mogelijk te trainen, zodat je optimaal voorbereid bent op het onverwachte. CrossFit is voor zowel beginners als gevorderde sporters uitermate geschikt om te beoefenen. Alle oefeningen zijn aan te passen aan het niveau van iedere deelnemer.

Wil jij echte resultaten en ben je niet bang voor een uitdaging? Dan is CrossFit misschien wel iets voor jou! Kom snel eens langs, zoek je grenzen op en ga ze voorbij!

“Iedereen kan meedoen met CrossFit. Elke oefening is schaalbaar en elke les is haalbaar.”Marc Duncan, hoofdcoach CrossFit